Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
18 December 2014 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 19 May 2014, 21:20 418x gelezen Door Sander Mens

Hockey spelregels in een notendop (KNHB)

Dit boekje is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over hockey. Het boekje is ook bedoeld als handleiding voor beginnende hockeyers en voor ouders van hockeyende kinderen die het spel beter willen leren begrijpen.

De uitleg is zo kort en leesbaar mogelijk gehouden en bevat dus niet de volledige regelgeving. Hiervoor verwijzen wij naar het officiële reglement veldhockey. De bijlage bevat nu een verbeterde versie.

Download het boekje

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 328x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag OZ H4 vs EMHC H2

Beste EMOZ Heren 2 fan,

Leuk dat je weer de tijd neemt om een mooi verslag te lezen van de top wedstrijd die gister plaatsvond op het hoofdveld van EMOZ. Voor de gene die geen plaatsje op de tribune konden bemachtigen komt hier een kort verslag van deze topper. EMOZ Heren 2 speelde om prime time, 9 uur, tegen EMOZ Heren 4.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 426x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Venlo H1 – EMHC H1

Afgelopen zondag moesten de heren naar het Ruhrgebied in het oude Germanië. De prachtige industrie- en handelsstad Venlo. EMHC kent Venlo als een stevige muur. Een van de velen verdedigende plagen van de competitie. Ze hebben een razendsnelle counter, maar daar worden wij Eindhovenaren niet bang van. Thuis won EMHC met 2-0 en gaf toen ook geen enkele kans weg. Thuis is Venlo razend sterk, althans tegen de andere ploegen van de competitie. EMHC wilde perse winnen in de hoop dat HCAS en MOP weer punten zouden laten liggen. Het doel is om zo snel mogelijk uit deze verdedigende competitie te ontsnappen, zodat we volgend jaar eindelijk tegenstand kunnen krijgen. We willen gewoon hockeyen tegen hockeyers en niet tegen geprogrammeerde defensiemechanismes. Tegenstand is aangenaam en zeer gewenst.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 270x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 – Weert H1

De aanstaande kampioen moest het opnemen tegen de degradant uit Weert. Weert is dit seizoen een hopeloze zaak. Er worden nauwelijks punten gepakt. Het is een diesel die niet op gang komt. EMHC is daarentegen al weken de trotse en terechte koploper. De individuele klasse straalt ervan af, maar de vedettes kunnen ook goed door een deur. Het is een hecht collectief die de tegenstanders het idee geeft dat ze niks te zoeken hebben. Afgelopen zondag was het prachtig weer. De spelers van EMHC zagen langs de lijn een gouden weerspiegeling van spa goud. En wisten als we weer goed zouden spelen dat de boterbiertjes nog lekkerder zouden smaken. In Weert hadden we het lastig. Althans de bal ging er telkens niet in en Weert kwam nog terug naar 2-2. Uiteindelijk wonnen we nog in de laatste 5 minuten met 2-4. 

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:29 298x gelezen Door Sander Mens

RainBowRun040 2014

Op 21 juni aanstaande vindt de eerste editie van de spectaculaire kleurenloop RainBowRun040 plaats. Dit wordt een groot feest voor jong en oud. Eerst 5 kilometer (niet te) hardlopen of wandelen en daarna een geweldige afterparty. Een evenement dat bol staat van fun, kleurenexplosies en muziek!

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 279x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H2 vs Maastricht H2

Vroeg in de middag mochten de mannen van EMHC in Maastricht spelen om daar weer punten te pakken. Aan gekomen in Maastricht ging EMHC heren 2 er niet scherp genoeg van start, waardoor persoonlijke fout van Chubbs al veel te snel achter kwamen. Duurde niet heel veel langer of Chubbs maakte de twee de fout waar door EMHC al snel met 2 -0 achter kwam.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 371x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 vs Maastricht H1

Zondag stond Maastricht op het programma. We wisten dat het geen makkelijke pot ging worden. We hebben dit in de eerste wedstrijd in Maastricht ondervonden. Daar hadden we een lastige eerste helft en liepen we in de tweede helft gelukkig uit. Bovendien heeft Maastricht vorige week gewonnen van Asten, waardoor hun moraal goed zat. Wij hadden vorige week nog overtuigend van Eindhoven gewonnen, maar we wisten dat het spel nog niet top was. Daarom hebben we weer verrekes hard getraind, zodat we goed voorbereid zouden zijn. Desondanks was er een gezonde spanning, omdat het einde steeds dichterbij komt.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 351x gelezen Door Sander Mens

Aanstaande zondag feest georganiseerd door Dames 1

Zondag 30 maart is het weer tijd voor een feestje bij EMHC! Deze keer georganiseerd door EMHC Dames 1. Om 12.45 uur speelt EMHC D1 tegen Maastricht D1. Daarna zal EMHC volledig in het teken staan van steentjes, glittertjes, palletjes en goeien harde krullen! Dus neem je bus haarlak mee, trek je beste trainingspak aan en kom samen met de dames shinen!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 399x gelezen Door Sander Mens

Vooraankondiging EMHC Golfdag vrijdag 19 september

VOORAANKONDIGING

Hallo EMHC-ers en oud EMHC-ers,

We hebben van de Eindhovensche Golf een datum mogen ontvangen voor de

EMHC Golfdag 2014

op

Vrijdag 19 september 2014

Noteer deze datum alvast in uw agenda, een officiële uitnodiging volgt eind mei en dan start ook de inschrijving.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 218x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Eindhoven H1 vs EMHC H1

Drie punten in Woensel?
Na een lange en strenge winter mocht de kampioensformatie eindelijk weer het veld op. In de zaal was het team uiteraard ook wederom succesvol, maar EMHC moest haar meerdere erkennen in het Duits-Limburgse Venlo. De finale van Zuid-Nederland ging verloren, maar hierdoor kon EMHC wel weer lekker het veld op. De voorbereiding op de tweede helft van het seizoen ging vloeiend. Het niveau werd weer opgepakt en er kwam langzamerhand weer een stijgende lijn in het proces. Het sprookje gaat verder en de eerste opponent was Eindhoven. Het is altijd fijn om tegen een makkelijke tegenstander te beginnen.  We wisten zondag wat we moesten doen. Eigen spel blijven spelen en niet meegaan in het spel en afbraak van Eindhoven. Met als achterliggend doel om het tempo, de creatie en het dynamiek in het spel te houden. Dat is de visie van EMHC die maarschalk Seedorf en generaal van Campen hebben samengesteld.

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
18 Dec Abbe Meij
19 Dec Coert Schuppert
Sterre van der Sijde
Emma Leavers
Cathelijne Bik
20 Dec Pim Tonino
Swan Wong
Rose Lakerveld
Noor Dik
21 Dec Margje Dorr
Marcel Oosterveer
Lisa Schleijpen
Sander Troost
Emile van Velzen
Annemijn List
Sophie Dijsselbloem
22 Dec Anneke van Teeffelen
Wies Renders
Renske van Riet
Sarah Smeets
23 Dec Hester Bongenaar
Daan Stoop
24 Dec Anne van de Water
Karsten Dijkstra
Lotje van den Burg
25 Dec Cleo Dorel