Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
13 Februari 2016 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 26 Jun 2015, 13:48 718x gelezen Door Sander Mens

Shake Hands ook op onze vereniging!

Sportiviteit & Respect hebben wij als EMHC hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand.  Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle verenigingen uit district Noord-Holland is ontstaan en erg succesvol gebleken. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect  en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn bewaren.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Oct 2014, 12:09 993x gelezen Door Sander Mens

In Memoriam Remko van der Meulen

2 oktober 1957  -  19 mei 2014

Hockey was een van Remko's passies. Eind negentiger jaren kwam Remko - via de bedrijfscompetitie - bij ons spelen. Hij beheerste het spelletje als geen ander, hij was een team-speler en hij was betrouwbaar als laatste man. Maar ook tijdens de derde helft stond Remko z'n mannetje: hij zorgde goed voor ons en onze tegenstanders - de bierkas werd uiteindelijk door hem beheerd - maar het was ook een plezier om hem in ons midden te hebben. Remko was rustig, maar deed aan alles mee en hij had overal wel een mening over. Regelmatig sloten een aantal van ons de zondag bij hem thuis af met Studio Sport. Fantastisch mooie zondagen waren dat.

 
Laatst bijgewerkt op 9 Apr 2015, 19:45 2376x gelezen Door Sander Mens

Fusienieuws: bouwproces nieuw clubhuis kan van start

Op 9 september zijn de nieuwbouwplannen voor het clubhuis en de bijbehorende begroting door wethouder Van Kaathoven gepresenteerd in het nieuwe college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Eindhoven. Goed nieuws: ook dit college stemt in met de plannen voor de gezamenlijke accommodatie voor EMHC en Oranje Zwart.

We werken samen met de gemeente aan deze nieuwe accommodatie. DiederenDirrix Architecten heeft in opdracht van de verenigingen en de gemeente het ontwerp gemaakt, dat je hier kunt bekijken. Het ontwerp zal in de uitwerking met de aannemer nog op details worden aangescherpt. Een kernwoord in de uitvoering is duurzaamheid.

 
Laatst bijgewerkt op 22 Sep 2014, 15:34 582x gelezen Door Sander Mens

Wegafsluitingen rondom EMHC i.v.m. Operation Market Garden

Informatie over wegafsluitingen in verband met Operation Market Garden op zondag 14 september (zie ook: www.brabant.nl/marketgarden2014 )

 
Laatst bijgewerkt op 17 Oct 2014, 12:09 598x gelezen Door Sander Mens

Trainers gezocht!

GEZOCHT! Wie heeft er zin om zijn/haar didactische kwaliteiten te oefenen in de praktijk en lekker met de bal bezig te zijn? We zoeken trainers om onze beginnende hockeyers te trainen. Het gaat om onze trimhockeyers op maandagavond vanaf 20.30u en ons Nederlands/internationale team op woensdagavond vanaf 20.30u. Het liefst hebben we een vaste trainer voor elke week, maar we kunnen ook een poultje opzetten met trainers. Dan train je ze 1-3 keer per seizoenhelft. Je helpt ons enorm als je meedoet! Zelfs al doe je maar 1x mee!

Graag contact opnemen via seniorencommissie.emhc@gmail.com als je mee wil doen!

 
Laatst bijgewerkt op 17 Oct 2014, 12:09 513x gelezen Door Sander Mens

EMHC / O-Z start met G-hockey

Negen hockeyers en hockeysters hebben zich aangemeld voor het G-Hockey en dat is een mooie groep om mee te starten. Dat gaan we doen door 1x in de week te trainen op de zaterdagmorgen en we starten 13 september om 9 uur.

De trainingen worden verzorgd door Bas Erps, geholpen door Bente Kivits. In de voorbereiding hebben we veel ondersteuning gehad van Jasper van Hoof van Sportformule Eindhoven, die de eerste weken ook bij de trainingen aanwezig zal zijn. Tijdens de winterstop zullen we samen met de kinderen en ouders evalueren en bepalen hoe we verder gaan.

Wij hebben er veel zin in en kijken uit naar zaterdag de 13e.
Anna-Geertje van Eert (06-26432833) en Paul Ypinga (06-23548788)

 
Laatst bijgewerkt op 22 Sep 2014, 15:34 586x gelezen Door Sander Mens

Scheidsrechters in het zonnetje!

Als scheidsrechter zorg jij ervoor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers kunnen genieten van het spelletje.

De meeste spelers en coaches weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil.

De KNHB vindt het van groot belang dat scheidsrechters gewaardeerd worden en positieve aandacht krijgen zodat jullie nog meer plezier hebben in het fluiten. En dat is precies de bedoeling van de Week van de Scheidsrechter, de jaarlijkse waarderingscampagne van NOC*NSF.

Om jou in het zonnetje te zetten, willen we je hierbij uitnodigen voor het arbitragecafé op EMHC op 10 September van 20.00-21.30 uur.

 
Laatst bijgewerkt op 8 Sep 2014, 20:11 520x gelezen Door Sander Mens

Uitgifte materialen komend seizoen (laatste kans)

Op de volgende dagen en tijden zal de materiaalcommissie aanwezig zijn op EMHC voor de uitgifte van materialen en keepersspullen (ook voor de mini's)!

- Dinsdag 2 september augustus 19.30 uur - 20.30 uur

Voor het ophalen van ballen/hesjes/pionnen moet borg meegenomen worden. Zonder borg worden er geen materialen uitgereikt.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Oct 2014, 12:09 486x gelezen Door Sander Mens

Briefing bondsscheidsrechters

Via de volgende link is de briefing voor bondsscheidsrechters te bekijken.

Briefing

 
Laatst bijgewerkt op 8 Sep 2014, 20:14 362x gelezen Door Sander Mens

TeamMatch voor alle oefenwedstrijden

TeamMatch is een platform waar vraag en aanbod in de sport bij elkaar komen. Iedereen kan hier op een eenvoudige wijze zoeken naar tegenstanders voor (oefen)wedstrijden of openstaande vacatures bij clubs of teams.

Het is opgezet voor spelers, coaches, trainers, scheidsrechters, commissieleden tot aan sportorganisaties of bonden. Via mailing krijg je automatisch een melding als er een wedstrijd of vacature wordt toegevoegd die voldoet aan je wensen!

http://www.teammatch.eu

Flyer TeamMatch

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken

Jarigen komende week
13 Feb Joost Pesch
Imke Paulussen
14 Feb Erwin de Brouwer
Toineke Coolen
Josefien EliŽns
Karlijn van Doorn
15 Feb Tjeerd de Vries
Djura van Boxtel
Camiel Billet
Stef Koene
17 Feb Maartje Zwaneveld
Iris Mooren
18 Feb Nina Claus
Bernard D'Hert
Ludovic D'Hert
Mathijs Stetter
19 Feb Teun Joor
20 Feb Famke Eeken
Maurits de Laat
Horst Oosterveer
Ramon Rottgering
Eva van Eekelen