Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
29 Juli 2014 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 2 Dec 2013, 20:20 319x gelezen Door Sander Mens

Fase 1 van herinrichting Antoon Coolenlaan afgerond

Eerder is gecommuniceerd over de herinrichting van de Antoon Coolenlaan. Graag informeren wij u over het verdere verloop van deze werkzaamheden.

 
Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:31 378x gelezen Door Sander Mens

EMHC Zaalhockey 2013-2014

Na een succesvol zaalhockeyseizoen afgelopen seizoen gaat ook dit jaar de zaalhockey weer van start met ca. 31 teams! Dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden waar we je graag over informeren.

Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over zaalhockey.

http://www.emhc.nl/Teams/Zaalhockey/

 
Laatst bijgewerkt op 14 Nov 2013, 21:46 294x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Geel Zwart H1 vs EMHC H1

Afgelopen zondag moest de enige echte koploper van het zuiden naar Veghel. Het dorp van de boerenkielen, klompen, carbid schieten en  bedorven karnemelk. Bovendien is er plaats voor moderne industrie waardoor het dorp van elke markt thuis is.

Dan de koploper met haar verslaving. Altijd maar op zoek naar drie puntjes per weekend. Soms roepen ze wel eens dat men blij kan zijn met een puntje, nou daar snappen wij van EMHC niks van. Wij zijn verslaafd aan succes. We houden ervan als de tegenstander op elkaar gaat zeiken en teleurgesteld van het veld loopt. Wij lachen erom. Verslaafd aan de complimenten en aan de waardering.

 
Laatst bijgewerkt op 14 Nov 2013, 21:46 327x gelezen Door Sander Mens

Aanmoedigen EMHC H1 tegen HCAS H1 zondag 10 november

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ons herenvlaggenschip bezig is met een ongekend goed seizoen met een lange reeks aan overwinningen in de 1ste klasse. Hierdoor bekleden zij al vele weken de eerste plek van de ranglijst.

Los van het feit dat het geweldig is om onze mannen bovenaan te zien staan, is hun vertoonde frisse spel en beleving in de wedstrijden absoluut de moeite waard om naar te komen kijken! De spanning en plezier spatten er van af!

Aanstaande zondag komt een zware beproeving voor ons H1, namelijk de wedstrijd tegen de nr.2 van de ranglijst, HCAS die 3 punten minder heeft dan EMHC. Bij winst van deze wedstrijd kan ons H1 een aanzienlijke afstand nemen van deze directe concurrent.

Al is de doelstelling van H1 dit seizoen om een solide basis te leggen voor een eventuele promotie naar de landelijke Overgangsklasse volgend jaar, kunnen wij het gevoel niet onderdrukken dat ook dit seizoen ons leuke dingen te wachten staan.

Graag nodigen wij jullie uit om op a.s. zondag, 10 November om 14.45 uur, present te zijn op EMHC om onze mannen aan te moedigen in deze zeer interessante en spannende wedstrijd! Overigens, kom wat eerder om zo onder het genot van een drankje ook ons D1 aan te moedigen in hun strijd om een solide plaats in hun klasse. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur op veld 2. Ook hier tref je een fris team aan dat bezig is met een goede reeks wedstrijden.

Met sportieve groet,

Vincent Sanders
Bestuur TC

 
Laatst bijgewerkt op 14 Jan 2014, 08:41 365x gelezen Door Sander Mens

Matchplay kerst zaalhockeydagen

Wil jij ook in de koude wintermaanden hockeyen?

Kom dan tijdens de kerstvakantie naar de Matchplay kerst zaalhockeydagen in Eindhoven. Inschrijving is mogelijk voor F, E, D en C-jeugd.

Er bestaat de mogelijkheid om je voor 3, 4 of 5 dagen in te schrijven voor deze unieke zaalhockey ervaring. 4 uur per dag krijg je onder leiding van onze ervaren hockeytrainers de leukste en meest leerzame tips aangeleerd waardoor jij straks ook het specifieke zaalhockey onder de knie krijgt.

 
Laatst bijgewerkt op 7 Nov 2013, 23:05 346x gelezen Door Sander Mens

Drugsspuiten gevonden bij veld4

Op veld 4 van EMHC, of veld 8 OZ zijn afgelopen zondag drugsspuiten in de dug-out aangetroffen. Tevens zijn er restanten van andere drugs aangetroffen. Wij vragen u allen om de dug-out te controleren voor of na uw training. Het behoeft geen uitleg dat het bestuur graag een melding ontvangt wanneer u drugs aantreft op of rond de velden.

De spuiten moeten met de GROOTST mogelijke voorzichtigheid in een zak gestopt worden. Deze zak overhandigen aan Marcel Oosterveer (06-52437844). De politie neemt dan deze spuiten in ontvangst en zal direct actie ondernemen.

 
Laatst bijgewerkt op 1 Oct 2013, 21:35 294x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Hopbel vs EMHC H2

Met de eerste thuisoverwinning op zak trokken de mannen uit het eindhovense naar Schijndel. Met in het achterhoofd al wetende dat het vandaag geen makkelijke klus zou worden tegen te mannen van Hopbel.

Na dat 1 enkele auto ook al het schone landschap rondom Schijndel had verkent en gezien.  Waren de eindhovense mannen compleet en klaar voor de start.

 
Laatst bijgewerkt op 24 Sep 2013, 17:13 282x gelezen Door Sander Mens

Zondag PSV - AJAX bij EMHC

Zou de zon nog even tevoorschijn komen zondag?? Zo niet, binnen kan er PSV-Ajax gekeken worden voor de liefhebbers!

 
Laatst bijgewerkt op 24 Sep 2013, 17:13 205x gelezen Door Sander Mens

Verandering openingstijden Oberon

Vanaf deze week gaat het clubhuis op donderdag vanaf 20.00 uur open ipv 17.30 uur.
Voor vragen over Oberon, mail naar bar@emhc.nl

 
Laatst bijgewerkt op 24 Sep 2013, 17:13 383x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 – MOP H1

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen MOP uit Vught. MOP is een ploeg met veel aanvallende intenties. Druk naar voren en snelle aanvallen. Het speelt eigenlijk hetzelfde spelletje als de helden van EMHC. Vorige week had MOP nog gewonnen van Asten en 8 doelpunten gescoord, dus ja dat is wel aardig.

Vorige week verloor EMHC nog bij Helmond, dus deze week werd het dus tijd voor punten. EMHC had afgelopen veel gesproken over de verloren wedstrijd. Het heeft geconstateerd waar het probleem lag en nagedacht over mogelijke oplossingen per linie.

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
29 Jul Frederique Eijssen
Marijn Joosten
Vincent Sanders
Renée Lippinkhof
Kamiel van Campen
30 Jul Birgit Brevé
31 Jul Jelle Modderman
Richelle Kleuters
Floor Brzesowsky
Julia Neutkens
Gijs Beesems
1 Aug Luca Leclou
2 Aug Jip Rauwerdink
Matt Brink Brink
3 Aug Susan Vonk
5 Aug Jochem Romkema
Kike van der Laan
David van Wersch