Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
26 November 2014 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 406x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Venlo H1 – EMHC H1

Afgelopen zondag moesten de heren naar het Ruhrgebied in het oude Germanië. De prachtige industrie- en handelsstad Venlo. EMHC kent Venlo als een stevige muur. Een van de velen verdedigende plagen van de competitie. Ze hebben een razendsnelle counter, maar daar worden wij Eindhovenaren niet bang van. Thuis won EMHC met 2-0 en gaf toen ook geen enkele kans weg. Thuis is Venlo razend sterk, althans tegen de andere ploegen van de competitie. EMHC wilde perse winnen in de hoop dat HCAS en MOP weer punten zouden laten liggen. Het doel is om zo snel mogelijk uit deze verdedigende competitie te ontsnappen, zodat we volgend jaar eindelijk tegenstand kunnen krijgen. We willen gewoon hockeyen tegen hockeyers en niet tegen geprogrammeerde defensiemechanismes. Tegenstand is aangenaam en zeer gewenst.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 264x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 – Weert H1

De aanstaande kampioen moest het opnemen tegen de degradant uit Weert. Weert is dit seizoen een hopeloze zaak. Er worden nauwelijks punten gepakt. Het is een diesel die niet op gang komt. EMHC is daarentegen al weken de trotse en terechte koploper. De individuele klasse straalt ervan af, maar de vedettes kunnen ook goed door een deur. Het is een hecht collectief die de tegenstanders het idee geeft dat ze niks te zoeken hebben. Afgelopen zondag was het prachtig weer. De spelers van EMHC zagen langs de lijn een gouden weerspiegeling van spa goud. En wisten als we weer goed zouden spelen dat de boterbiertjes nog lekkerder zouden smaken. In Weert hadden we het lastig. Althans de bal ging er telkens niet in en Weert kwam nog terug naar 2-2. Uiteindelijk wonnen we nog in de laatste 5 minuten met 2-4. 

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:29 288x gelezen Door Sander Mens

RainBowRun040 2014

Op 21 juni aanstaande vindt de eerste editie van de spectaculaire kleurenloop RainBowRun040 plaats. Dit wordt een groot feest voor jong en oud. Eerst 5 kilometer (niet te) hardlopen of wandelen en daarna een geweldige afterparty. Een evenement dat bol staat van fun, kleurenexplosies en muziek!

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 271x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H2 vs Maastricht H2

Vroeg in de middag mochten de mannen van EMHC in Maastricht spelen om daar weer punten te pakken. Aan gekomen in Maastricht ging EMHC heren 2 er niet scherp genoeg van start, waardoor persoonlijke fout van Chubbs al veel te snel achter kwamen. Duurde niet heel veel langer of Chubbs maakte de twee de fout waar door EMHC al snel met 2 -0 achter kwam.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 362x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 vs Maastricht H1

Zondag stond Maastricht op het programma. We wisten dat het geen makkelijke pot ging worden. We hebben dit in de eerste wedstrijd in Maastricht ondervonden. Daar hadden we een lastige eerste helft en liepen we in de tweede helft gelukkig uit. Bovendien heeft Maastricht vorige week gewonnen van Asten, waardoor hun moraal goed zat. Wij hadden vorige week nog overtuigend van Eindhoven gewonnen, maar we wisten dat het spel nog niet top was. Daarom hebben we weer verrekes hard getraind, zodat we goed voorbereid zouden zijn. Desondanks was er een gezonde spanning, omdat het einde steeds dichterbij komt.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 336x gelezen Door Sander Mens

Aanstaande zondag feest georganiseerd door Dames 1

Zondag 30 maart is het weer tijd voor een feestje bij EMHC! Deze keer georganiseerd door EMHC Dames 1. Om 12.45 uur speelt EMHC D1 tegen Maastricht D1. Daarna zal EMHC volledig in het teken staan van steentjes, glittertjes, palletjes en goeien harde krullen! Dus neem je bus haarlak mee, trek je beste trainingspak aan en kom samen met de dames shinen!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 388x gelezen Door Sander Mens

Vooraankondiging EMHC Golfdag vrijdag 19 september

VOORAANKONDIGING

Hallo EMHC-ers en oud EMHC-ers,

We hebben van de Eindhovensche Golf een datum mogen ontvangen voor de

EMHC Golfdag 2014

op

Vrijdag 19 september 2014

Noteer deze datum alvast in uw agenda, een officiële uitnodiging volgt eind mei en dan start ook de inschrijving.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 212x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Eindhoven H1 vs EMHC H1

Drie punten in Woensel?
Na een lange en strenge winter mocht de kampioensformatie eindelijk weer het veld op. In de zaal was het team uiteraard ook wederom succesvol, maar EMHC moest haar meerdere erkennen in het Duits-Limburgse Venlo. De finale van Zuid-Nederland ging verloren, maar hierdoor kon EMHC wel weer lekker het veld op. De voorbereiding op de tweede helft van het seizoen ging vloeiend. Het niveau werd weer opgepakt en er kwam langzamerhand weer een stijgende lijn in het proces. Het sprookje gaat verder en de eerste opponent was Eindhoven. Het is altijd fijn om tegen een makkelijke tegenstander te beginnen.  We wisten zondag wat we moesten doen. Eigen spel blijven spelen en niet meegaan in het spel en afbraak van Eindhoven. Met als achterliggend doel om het tempo, de creatie en het dynamiek in het spel te houden. Dat is de visie van EMHC die maarschalk Seedorf en generaal van Campen hebben samengesteld.

 
Laatst bijgewerkt op 19 May 2014, 21:21 456x gelezen Door Sander Mens

Verkoop tickets EHL bij Oranje Zwart

 Van 16 tot en met 21 april worden er op de velden van Oranje Zwart de KO16 en finaleronde van de EHL gespeeld. 16 Topteams - waaronder ons eigen Heren 1 - strijden dan om de titel Europees Kampioen. Vijf wedstrijddagen lang hockey op het allerhoogste niveau: daar moet je bij zijn!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 953x gelezen Door Sander Mens

Leden EMHC en OZ stemmen in met fusieplannen

Zowel de leden van OZ als onze leden hebben op de Algemene Ledenvergadering van 20 februari 2014 de beide besturen het mandaat gegeven om een traject richting fusie inclusief bouw van de nieuwe accommodatie op en voor 1 juli 216 te realiseren. 

Deze ‘ja’ van onze leden betekent concreet, dat we samen met OZ de verplichtingen met andere partijen kunnen aangaan voor de bouw van een nieuw clubhuis en dat we de fusie per 1 juli 2016 kunnen vormgeven. 

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
26 Nov Eefje van Linder
Willemijn Moest
27 Nov Sterre Schellekens
Pleun van den Besselaar
Sarah Monasch
28 Nov Kate Louwers
Esther Van Aert
Ghislaine van der Sommen
29 Nov Cees Dekkers
Jan Simon Juffer
Janneke Meijer
Julia Gómez Rivas
Emma de Greef
30 Nov Veerle den Hoed
Stephan Boer
1 Dec Margot Hannen
Benjamin van den Hurk
Joop Blom
Fiene Jenniskens
2 Dec Hans Geertman
Mees Weebers
3 Dec Elise Scheijgrond
Ruben van den Bosch
Ruben van Dijk
Miron Hulsebos