Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
28 Januari 2015 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 8 Jul 2014, 11:32 483x gelezen Door Sander Mens

Wijziging materiaalcommissie

Jannemieke van Rooij stopt (tijdelijk) met de materiaalcommissie. Haar taken worden overgenomen door Ilse Brok, Nikki Mastenbroek en Gijs van Son. Zij zijn te bereiken op het emailadres materialen@emhc.nl. Voor al uw vragen over materialen, keepersspullen, etc. kunt u contact met hun opnemen.

 
Laatst bijgewerkt op 19 May 2014, 21:20 459x gelezen Door Sander Mens

Hockey spelregels in een notendop (KNHB)

Dit boekje is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over hockey. Het boekje is ook bedoeld als handleiding voor beginnende hockeyers en voor ouders van hockeyende kinderen die het spel beter willen leren begrijpen.

De uitleg is zo kort en leesbaar mogelijk gehouden en bevat dus niet de volledige regelgeving. Hiervoor verwijzen wij naar het officiële reglement veldhockey. De bijlage bevat nu een verbeterde versie.

Download het boekje

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 344x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag OZ H4 vs EMHC H2

Beste EMOZ Heren 2 fan,

Leuk dat je weer de tijd neemt om een mooi verslag te lezen van de top wedstrijd die gister plaatsvond op het hoofdveld van EMOZ. Voor de gene die geen plaatsje op de tribune konden bemachtigen komt hier een kort verslag van deze topper. EMOZ Heren 2 speelde om prime time, 9 uur, tegen EMOZ Heren 4.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 450x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Venlo H1 – EMHC H1

Afgelopen zondag moesten de heren naar het Ruhrgebied in het oude Germanië. De prachtige industrie- en handelsstad Venlo. EMHC kent Venlo als een stevige muur. Een van de velen verdedigende plagen van de competitie. Ze hebben een razendsnelle counter, maar daar worden wij Eindhovenaren niet bang van. Thuis won EMHC met 2-0 en gaf toen ook geen enkele kans weg. Thuis is Venlo razend sterk, althans tegen de andere ploegen van de competitie. EMHC wilde perse winnen in de hoop dat HCAS en MOP weer punten zouden laten liggen. Het doel is om zo snel mogelijk uit deze verdedigende competitie te ontsnappen, zodat we volgend jaar eindelijk tegenstand kunnen krijgen. We willen gewoon hockeyen tegen hockeyers en niet tegen geprogrammeerde defensiemechanismes. Tegenstand is aangenaam en zeer gewenst.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 283x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 – Weert H1

De aanstaande kampioen moest het opnemen tegen de degradant uit Weert. Weert is dit seizoen een hopeloze zaak. Er worden nauwelijks punten gepakt. Het is een diesel die niet op gang komt. EMHC is daarentegen al weken de trotse en terechte koploper. De individuele klasse straalt ervan af, maar de vedettes kunnen ook goed door een deur. Het is een hecht collectief die de tegenstanders het idee geeft dat ze niks te zoeken hebben. Afgelopen zondag was het prachtig weer. De spelers van EMHC zagen langs de lijn een gouden weerspiegeling van spa goud. En wisten als we weer goed zouden spelen dat de boterbiertjes nog lekkerder zouden smaken. In Weert hadden we het lastig. Althans de bal ging er telkens niet in en Weert kwam nog terug naar 2-2. Uiteindelijk wonnen we nog in de laatste 5 minuten met 2-4. 

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:29 322x gelezen Door Sander Mens

RainBowRun040 2014

Op 21 juni aanstaande vindt de eerste editie van de spectaculaire kleurenloop RainBowRun040 plaats. Dit wordt een groot feest voor jong en oud. Eerst 5 kilometer (niet te) hardlopen of wandelen en daarna een geweldige afterparty. Een evenement dat bol staat van fun, kleurenexplosies en muziek!

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 298x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H2 vs Maastricht H2

Vroeg in de middag mochten de mannen van EMHC in Maastricht spelen om daar weer punten te pakken. Aan gekomen in Maastricht ging EMHC heren 2 er niet scherp genoeg van start, waardoor persoonlijke fout van Chubbs al veel te snel achter kwamen. Duurde niet heel veel langer of Chubbs maakte de twee de fout waar door EMHC al snel met 2 -0 achter kwam.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 391x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 vs Maastricht H1

Zondag stond Maastricht op het programma. We wisten dat het geen makkelijke pot ging worden. We hebben dit in de eerste wedstrijd in Maastricht ondervonden. Daar hadden we een lastige eerste helft en liepen we in de tweede helft gelukkig uit. Bovendien heeft Maastricht vorige week gewonnen van Asten, waardoor hun moraal goed zat. Wij hadden vorige week nog overtuigend van Eindhoven gewonnen, maar we wisten dat het spel nog niet top was. Daarom hebben we weer verrekes hard getraind, zodat we goed voorbereid zouden zijn. Desondanks was er een gezonde spanning, omdat het einde steeds dichterbij komt.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 382x gelezen Door Sander Mens

Aanstaande zondag feest georganiseerd door Dames 1

Zondag 30 maart is het weer tijd voor een feestje bij EMHC! Deze keer georganiseerd door EMHC Dames 1. Om 12.45 uur speelt EMHC D1 tegen Maastricht D1. Daarna zal EMHC volledig in het teken staan van steentjes, glittertjes, palletjes en goeien harde krullen! Dus neem je bus haarlak mee, trek je beste trainingspak aan en kom samen met de dames shinen!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 418x gelezen Door Sander Mens

Vooraankondiging EMHC Golfdag vrijdag 19 september

VOORAANKONDIGING

Hallo EMHC-ers en oud EMHC-ers,

We hebben van de Eindhovensche Golf een datum mogen ontvangen voor de

EMHC Golfdag 2014

op

Vrijdag 19 september 2014

Noteer deze datum alvast in uw agenda, een officiële uitnodiging volgt eind mei en dan start ook de inschrijving.

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
28 Jan Maaike Bouman
Joep de Groot
Wouter van Stipdonk
Gijs Prins
29 Jan Mark Philipse
Eline Vleeming
30 Jan Puck Kunnen
31 Jan Cecile Hannen
Olivier Hannen
Jesse Hoekman
Carlijn Kruitbosch
Lodewijk Hox
Joep Caelers
1 Feb Wouter Beelaerts van Blokland
Stijn Willems
2 Feb Linsy Kool
Joris Samson
Hayden Petersdorff Reynhart
3 Feb Tanja Pas
4 Feb Loeki Treffers