Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
21 Oktober 2014 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 257x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H2 vs Maastricht H2

Vroeg in de middag mochten de mannen van EMHC in Maastricht spelen om daar weer punten te pakken. Aan gekomen in Maastricht ging EMHC heren 2 er niet scherp genoeg van start, waardoor persoonlijke fout van Chubbs al veel te snel achter kwamen. Duurde niet heel veel langer of Chubbs maakte de twee de fout waar door EMHC al snel met 2 -0 achter kwam.

 
Laatst bijgewerkt op 17 Apr 2014, 21:28 342x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag EMHC H1 vs Maastricht H1

Zondag stond Maastricht op het programma. We wisten dat het geen makkelijke pot ging worden. We hebben dit in de eerste wedstrijd in Maastricht ondervonden. Daar hadden we een lastige eerste helft en liepen we in de tweede helft gelukkig uit. Bovendien heeft Maastricht vorige week gewonnen van Asten, waardoor hun moraal goed zat. Wij hadden vorige week nog overtuigend van Eindhoven gewonnen, maar we wisten dat het spel nog niet top was. Daarom hebben we weer verrekes hard getraind, zodat we goed voorbereid zouden zijn. Desondanks was er een gezonde spanning, omdat het einde steeds dichterbij komt.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 311x gelezen Door Sander Mens

Aanstaande zondag feest georganiseerd door Dames 1

Zondag 30 maart is het weer tijd voor een feestje bij EMHC! Deze keer georganiseerd door EMHC Dames 1. Om 12.45 uur speelt EMHC D1 tegen Maastricht D1. Daarna zal EMHC volledig in het teken staan van steentjes, glittertjes, palletjes en goeien harde krullen! Dus neem je bus haarlak mee, trek je beste trainingspak aan en kom samen met de dames shinen!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 368x gelezen Door Sander Mens

Vooraankondiging EMHC Golfdag vrijdag 19 september

VOORAANKONDIGING

Hallo EMHC-ers en oud EMHC-ers,

We hebben van de Eindhovensche Golf een datum mogen ontvangen voor de

EMHC Golfdag 2014

op

Vrijdag 19 september 2014

Noteer deze datum alvast in uw agenda, een officiële uitnodiging volgt eind mei en dan start ook de inschrijving.

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:27 201x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Eindhoven H1 vs EMHC H1

Drie punten in Woensel?
Na een lange en strenge winter mocht de kampioensformatie eindelijk weer het veld op. In de zaal was het team uiteraard ook wederom succesvol, maar EMHC moest haar meerdere erkennen in het Duits-Limburgse Venlo. De finale van Zuid-Nederland ging verloren, maar hierdoor kon EMHC wel weer lekker het veld op. De voorbereiding op de tweede helft van het seizoen ging vloeiend. Het niveau werd weer opgepakt en er kwam langzamerhand weer een stijgende lijn in het proces. Het sprookje gaat verder en de eerste opponent was Eindhoven. Het is altijd fijn om tegen een makkelijke tegenstander te beginnen.  We wisten zondag wat we moesten doen. Eigen spel blijven spelen en niet meegaan in het spel en afbraak van Eindhoven. Met als achterliggend doel om het tempo, de creatie en het dynamiek in het spel te houden. Dat is de visie van EMHC die maarschalk Seedorf en generaal van Campen hebben samengesteld.

 
Laatst bijgewerkt op 19 May 2014, 21:21 437x gelezen Door Sander Mens

Verkoop tickets EHL bij Oranje Zwart

 Van 16 tot en met 21 april worden er op de velden van Oranje Zwart de KO16 en finaleronde van de EHL gespeeld. 16 Topteams - waaronder ons eigen Heren 1 - strijden dan om de titel Europees Kampioen. Vijf wedstrijddagen lang hockey op het allerhoogste niveau: daar moet je bij zijn!

 
Laatst bijgewerkt op 25 Jun 2014, 18:34 902x gelezen Door Sander Mens

Leden EMHC en OZ stemmen in met fusieplannen

Zowel de leden van OZ als onze leden hebben op de Algemene Ledenvergadering van 20 februari 2014 de beide besturen het mandaat gegeven om een traject richting fusie inclusief bouw van de nieuwe accommodatie op en voor 1 juli 216 te realiseren. 

Deze ‘ja’ van onze leden betekent concreet, dat we samen met OZ de verplichtingen met andere partijen kunnen aangaan voor de bouw van een nieuw clubhuis en dat we de fusie per 1 juli 2016 kunnen vormgeven. 

 
Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:30 417x gelezen Door Sander Mens

EMHC Snerttoernooi 2014

Het EMHC Snerttoernooi was afgelopen weekend met 33 deelnemende teams een enorm succes! EMHC wil bij deze graag bedanken: Monique, Brigit, Cathy en Anna voor de organisatie, Eva en Julia van Pulse Dansschool voor de warming up, Gunneman, Albert Heijn XL, de scheidsrechters (onder leiding van Jan Juffer en Wim Drissen), de vrijwilligers van de catering en natuurlijk alle deelnemende teams!

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:28 303x gelezen Door Sander Mens

Gewijzigd trainigsschema

Via onderstaande link is de laatste versie van het trainingsschema te downloaden.

Trainingsschema

 
Laatst bijgewerkt op 31 Mar 2014, 12:28 308x gelezen Door Sander Mens

Nieuwe bomenlanen voor Genneper Parken

De gemeente Eindhoven heeft in samenspraak met het Trefpunt Groen Eindhoven, de bomenlanen in een deel van Genneper Parken laten onderzoeken door een boomtechnisch adviseur. Hieruit bleek dat veel bomen in een slechte conditie zijn. In de toekomst willen we een gezonde lanenstructuur die jaren meegaat. Daarom gaan we de lanen nu verbeteren om verder verval te voorkomen.  Ook willen we op sommige plekken graag een andere uitstraling: mooie lange lanen, meer rust in het gebied en meer rekening houden met de ecologische waarden. Zo gebruiken de vleermuizen de lanen bijvoorbeeld om zich te oriënteren in het gebied.

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
21 Okt David van Beugen
Dennis Lorier
Ivo van Esch
22 Okt Pamela de Jong
Jeroen Kuijper
Joris Liefhebber
Jonas Klijn
Jannik Sintenie
23 Okt Joost Vervoort
Matthieu van As
25 Okt Anke Verhagen
Danny van der Veeke
26 Okt Jan Juffer
Kick Peeters
Stella van der Burg
Annelotte Stolk
Claire Vredegoor
27 Okt Pip Versmissen
Merlijn van Heereveld
28 Okt Daphne Stronkman
Wouter van den Kieboom
Vera Verheijen