Hockeyvereniging EMHC Eindhoven
29 Augustus 2014 
U bevindt zich hier: Actueel - Algemeen - 5
 

Laatste nieuws - Algemeen


Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:30 288x gelezen Door Sander Mens

Fietsverlichting - laat je zien

Bericht van de wijkagent:

Het valt mij en ook veel anderen op dat niet alleen de jeugd maar ook volwassenen fietsverlichting niet serieus nemen. Men is zich kennelijk niet bewust van de risico's. Velen komen zonder verlichting  uit het park het fietspad oprijden en de kruising oversteken en dan zijn/haar weg vervolgend.

Iedereen wordt gevraagd zijn of haar fietsverlichting aan te zetten om jezelf zichtbaar te maken in het verkeer. Niemand wil meemaken dat een lid van EMHC door het ontbreken van verlichting betrokken raakt bij een ongeval.

 
Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:30 278x gelezen Door Sander Mens

Aangepast tijden voor opening Clubhuis

Deze week heeft Oberon aangepast tijden voor het clubhuis:

- Dinsdag vanaf 17.30 uur
- Woensdag vanaf 20.00
- Donderdag vanaf 19.30
- Vrijdag vanaf 20.30
- Zaterdag gesloten
- Zondag vanaf 09.30 uur

Let even op of je een sleutel hebt voor de lichten en kleedkamers. Vanaf 2 december is het clubhuis dicht.

 
Laatst bijgewerkt op 20 Dec 2013, 18:11 321x gelezen Door Sander Mens

Werkzaamheden brug Charles Roelslaan

Medio 2013 zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de brug Charles Roelslaan over de Tongelreep. Daarbij zijn een aantal gebreken aan de brug aan het licht gekomen. Het gaat daarbij onder andere om het herstellen van de leuningen, vervangen van de damwanden en verbeteren van het straatwerk.

Vanwege het aanleggen van de rotonde op de Anton Coolenlaan is besloten de uitvoering van de deze werkzaamheden uit te stellen totdat de rotonde gereed is.

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden vanaf maandag 2 december a.s. en zullen bij werkbaar weer duren tot en met vrijdag 13 december 2013. De brug zal gedurende deze tijd worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Velddoornweg - Genneperweg - Anton Coolenlaan - Willem Elsschotlaan.

 
Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:33 284x gelezen Door Sander Mens

Inschrijving OET 2014 vanaf 1 november

Vanaf 1 november is het weer mogelijk om je met je team in te schrijven voor het 42ste OET op zaterdag 7 en zondag 8 juni 2014. Inschrijven kan op oet.nl, middels het inschrijfformulier, vanaf 1 november online!  Dit jaar is er plaats voor: 30 heren teams, 30 dames teams en 16 mixed teams. Schrijf snel in want VOL = VOL!

 
Laatst bijgewerkt op 2 Dec 2013, 20:20 340x gelezen Door Sander Mens

Fase 1 van herinrichting Antoon Coolenlaan afgerond

Eerder is gecommuniceerd over de herinrichting van de Antoon Coolenlaan. Graag informeren wij u over het verdere verloop van deze werkzaamheden.

 
Laatst bijgewerkt op 11 Mar 2014, 19:31 405x gelezen Door Sander Mens

EMHC Zaalhockey 2013-2014

Na een succesvol zaalhockeyseizoen afgelopen seizoen gaat ook dit jaar de zaalhockey weer van start met ca. 31 teams! Dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden waar we je graag over informeren.

Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over zaalhockey.

http://www.emhc.nl/Teams/Zaalhockey/

 
Laatst bijgewerkt op 14 Nov 2013, 21:46 311x gelezen Door Sander Mens

Wedstrijdverslag Geel Zwart H1 vs EMHC H1

Afgelopen zondag moest de enige echte koploper van het zuiden naar Veghel. Het dorp van de boerenkielen, klompen, carbid schieten en  bedorven karnemelk. Bovendien is er plaats voor moderne industrie waardoor het dorp van elke markt thuis is.

Dan de koploper met haar verslaving. Altijd maar op zoek naar drie puntjes per weekend. Soms roepen ze wel eens dat men blij kan zijn met een puntje, nou daar snappen wij van EMHC niks van. Wij zijn verslaafd aan succes. We houden ervan als de tegenstander op elkaar gaat zeiken en teleurgesteld van het veld loopt. Wij lachen erom. Verslaafd aan de complimenten en aan de waardering.

 
Laatst bijgewerkt op 14 Nov 2013, 21:46 352x gelezen Door Sander Mens

Aanmoedigen EMHC H1 tegen HCAS H1 zondag 10 november

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ons herenvlaggenschip bezig is met een ongekend goed seizoen met een lange reeks aan overwinningen in de 1ste klasse. Hierdoor bekleden zij al vele weken de eerste plek van de ranglijst.

Los van het feit dat het geweldig is om onze mannen bovenaan te zien staan, is hun vertoonde frisse spel en beleving in de wedstrijden absoluut de moeite waard om naar te komen kijken! De spanning en plezier spatten er van af!

Aanstaande zondag komt een zware beproeving voor ons H1, namelijk de wedstrijd tegen de nr.2 van de ranglijst, HCAS die 3 punten minder heeft dan EMHC. Bij winst van deze wedstrijd kan ons H1 een aanzienlijke afstand nemen van deze directe concurrent.

Al is de doelstelling van H1 dit seizoen om een solide basis te leggen voor een eventuele promotie naar de landelijke Overgangsklasse volgend jaar, kunnen wij het gevoel niet onderdrukken dat ook dit seizoen ons leuke dingen te wachten staan.

Graag nodigen wij jullie uit om op a.s. zondag, 10 November om 14.45 uur, present te zijn op EMHC om onze mannen aan te moedigen in deze zeer interessante en spannende wedstrijd! Overigens, kom wat eerder om zo onder het genot van een drankje ook ons D1 aan te moedigen in hun strijd om een solide plaats in hun klasse. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur op veld 2. Ook hier tref je een fris team aan dat bezig is met een goede reeks wedstrijden.

Met sportieve groet,

Vincent Sanders
Bestuur TC

 
Laatst bijgewerkt op 14 Jan 2014, 08:41 386x gelezen Door Sander Mens

Matchplay kerst zaalhockeydagen

Wil jij ook in de koude wintermaanden hockeyen?

Kom dan tijdens de kerstvakantie naar de Matchplay kerst zaalhockeydagen in Eindhoven. Inschrijving is mogelijk voor F, E, D en C-jeugd.

Er bestaat de mogelijkheid om je voor 3, 4 of 5 dagen in te schrijven voor deze unieke zaalhockey ervaring. 4 uur per dag krijg je onder leiding van onze ervaren hockeytrainers de leukste en meest leerzame tips aangeleerd waardoor jij straks ook het specifieke zaalhockey onder de knie krijgt.

 
Laatst bijgewerkt op 7 Nov 2013, 23:05 363x gelezen Door Sander Mens

Drugsspuiten gevonden bij veld4

Op veld 4 van EMHC, of veld 8 OZ zijn afgelopen zondag drugsspuiten in de dug-out aangetroffen. Tevens zijn er restanten van andere drugs aangetroffen. Wij vragen u allen om de dug-out te controleren voor of na uw training. Het behoeft geen uitleg dat het bestuur graag een melding ontvangt wanneer u drugs aantreft op of rond de velden.

De spuiten moeten met de GROOTST mogelijke voorzichtigheid in een zak gestopt worden. Deze zak overhandigen aan Marcel Oosterveer (06-52437844). De politie neemt dan deze spuiten in ontvangst en zal direct actie ondernemen.

 
Vorige pagina  3 4 5 6 7  Volgende pagina


 

Login Mijn EMHC
 
 

Klik hier voor het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord als je nog geen wachtwoord hebt of je wachtwoord kwijt bent.

Gebruiksaanwijzing
Wachtwoord Aanmaken
Jarigen komende week
29 Aug Ralf Waumans
30 Aug Daan Adriaans
Max Krijger
Joost Sars
Liv Fijneman
Elise Lippmann
Michiel Schrameijer
31 Aug Matthijs Bölger
Alexander van der Wielen
Wouter Jense
1 Sep Hellen Bannenberg
Anna Beelaerts van Blokland
Mees Roothans
Björn Drissen
Marcelle Peer
Djenna Stevens
Flo Frencken
3 Sep Nathalie Deen
Emma Steffens
Guy van Oostwaard
4 Sep Marc van den Velden
Marc Wouters
Fee Ooms
5 Sep Zazie van den Hurk
Benthe Keijser
Diederik Bekkers